Betingelser

Betingelser

 

Påmeldingen skal skje skriftlig på den e-postadressen som er oppgitt på innbydelsen til den enkelte turen/arrangementet. Påmeldingen er BINDENDE!


Blir det mindre enn 75 % deltagere som melder seg på og turen/arrangementet avlyses, vil  de som allerede har betalt, vil få refundert hele beløpet de har innbetalt.

 

Alle turene som arrangeres i samarbeid med reisebyrårer/agenter er dekket av medlemskapet til byrået/agent i Reisegarantifondet. I Norden samarbeider vi med det VISIT-byrået i landet/stedet.

VISIT = det statlige/regonale turistbyrået som tar ansvaret for billetter, restauranter og hoteller.

Reiser med avreisetidspunkt under 6 uker og dagsturer skal hele beløpet være innbetalt innen den fristen som er oppgitt på giroen (regningen). 


Innbetalinger til turer som IKKE er avlyst, vil IKKE bli tilbakebetalt uansett grunn, da klubben også må betale sine forpliktelser for billetter, hoteller etc. for den/de personer som ikke blir med.


Ved sykdom gjelder DIN egen reiseforsikring. Påse at du/dere har en gyldig reiseforsikring og sjekk vilkårene* Forfallsdag på giroen = den dagen beløpet SKAL stå på Smak&Behags konto!