Hjem

Postadresse:

Smak&Behag kulturreiseklubb,

     Hovinveien 43 B    

0576 Oslo

 

¤¤¤¤

 

 

Smak&Behag kulturreiseklubb er en "non profit" klubb som drives på frivillig basis  av Bjørn Ødegård med bl.a. 20 års erfaring som leder av Operaklubben Arie m.m.    Klubben samarbeider bare med aktører i reiselivet som er medlemmer av Reisegarantifondet og som er veletablerte. I Norden har vi kontakt med seriøse aktører på hotellsiden og Visit-kontorer i de enkelte land/distrikt (se betingelser under turkatalog).

                                                                                                                                      Med direkte linjer til mange av de store kulturhusene i Europa, får vi alltid de beste tilbudene på opera/musikal/konserter etc. Bjørn er bl.a. ombud for GøteborgOperaen og WermlandOperaen.


Vi legger vekt på unike opplevelser - det som ikke alle andre kan tilby.


Medlemskapet i Smak&Behag kulturreiseklubb er GRATIS! Ønsker du å bli medlem? Bruk innmeldingsskjema eller send en e-post.



Vår busspartner:

Smak&Behag følger alltid myndighetens (UD) sine råd for reiser. Les her

Smak&Behag Vinklubb

er medlem av Norske Vinklubbers Forbund og som medlem har du muligheten til å logge deg på i Norske Vinklubbers Forbund ved å bruke din e-post adresse som brukernavn og ”nvkf” som passord (gjelder kun de som har meldt seg inn i vinklubben).

I tillegg har du/dere alle medlemsfordelene i NVKF som er:

•Vi utgir medlemsbladet Bulletin som utkommer fire ganger i året. Bladet sendes digital til alle enkeltmedlemmene i våre medlemsklubber.

•Vi arrangerer regelmessig egne vinsmakinger.

•Årlig arrangerer vi en mat- og vinmesse.

•Årlig avholdes også NVKFs Årsmøte, med foredrag og smaking og 4-5 retters middag.

•Til Vinmonopolets nyhetssmakinger legger vi ut vår egen test av vinene


 

Husk at du må melde deg inn i NVKF via Smak&Behag og at det er en kontingent på kr. 110,- pr. år i  Norske Vinklubbers Forbund (forbehold om at NVKF justerer kontingenten).


Våre samarbeidspartnere: